Horeca bijrijder (in opleiding tot chauffeur C)

Samen werken, samen winnen, daar leven we voor. Welkom bij De Klok Dranken!

Voor onze nieuwe vestiging in Almere zijn wij op zoek naar

Horeca bijrijders (in opleiding tot chauffeur C)

Als opleidingskandidaat ga je eerst mee als bijrijder en word je tegelijkertijd opgeleid tot vrachtwagenchauffeur. Het is dus een combinatie van werken en leren. De Klok Dranken draagt de kosten voor de rijlessen* en jij lest in je eigen tijd.

Dit ga je doen:
Als Vrachtwagenchauffeur kom je ’s morgens tussen 0600 en 0800 uur samen met je bijrijder binnen bij De Klok Dranken in Almere voor een nieuwe afwisselende dag. Na binnenkomst pak je iets te drinken en klets je even bij met je collega’s. Tegelijkertijd bekijk je de ritplanning voor die dag. Vandaag ga je restaurants, bioscopen en evenementen beleveren en van die klanten neem jij de emballage weer mee terug. Kortom: Horeca in alle soorten en maten. Het is druk, maar jij maakt je geen zorgen! Jij gaat het allemaal regelen vandaag. Samen met je bijrijder richt jij zelf je bakwagen in met alle adressen van vandaag. Je zet je lading goed vast met de spijlen die in de rongen passen en zet de elektrische pompkar veilig vast in de bakwagen. Dan begint je rit.

Op alle adressen waar je vandaag komt ben je weer van harte welkom. Dat komt, omdat je met alle klanten in de afgelopen jaren een goede verstandhouding hebt opgebouwd. De Klok Dranken vindt het belangrijk dat dit contact goed wordt onderhouden door jou en jij voelt je daar ook prima bij. Het is dan ook hartstikke leuk om, samen met je bijrijder, op deze diverse vertrouwde adressen te komen.

Tijdens het lossen maak je samen met je chauffeur gebruik van alle handigheidjes die je hebt geleerd om het (zware) werk zo slim mogelijk te doen. Het is altijd wel even puzzelen met de emballage die je mee terugneemt om te zorgen dat je gemakkelijk bij de lading kan die nog gelost moet worden.

Tussen 15:00 en 17:00 uur ben je klaar en ruim je de emballage met je collega op. Daarna kan je lekker naar huis. De sportschool hoef je niet meer in, omdat je voldoende beweging hebt gehad! Kortom, je hebt een enorm gave baan als bijrijder in opleiding bij De Klok Dranken.

Naar aanleiding van jouw wens kunnen afspraken gemaakt worden omtrent werkdagen en lesdagen.

 

*De voorwaarden voor het bekostigen van de opleiding worden besproken tijdens het sollicitatieproces.

 

Wie ben jij?

Je bent als bijrijder in opleiding een teamspeler in hart en nieren en het visitekaartje van De Klok Dranken. Je hebt rijbewijs b. Maakt makkelijk contact en de klant is bij jou altijd koning. Of het nu gaat om de service of om het papierwerk, jij zorgt ervoor dat alles in orde is. Dat is jouw kracht!

Ook tijdens de drukke zomermaanden weet jij het hoofd koel te houden. Je moet wel eens in het weekend werken, maar dat doen we met elkaar. Daar staat uiteraard een aantrekkelijke vergoeding tegenover. Uiteraard vind je het een uitdaging om tegelijkertijd bezig te zijn met het halen van je groot rijbewijs.

In Januari 2023 zullen de werkzaamheden starten in Almere.

Wat krijg je van ons?

 • Je begint met je werk in een nieuw team, waar we direct vanaf de eerste dag met elkaar zorgen voor een súper goede sfeer;
 • Een goed salaris, gebaseerd op cao Drankenindustrie- en Groothandel (€2187,- tot €2957,-) op basis van de cao 2023;
 • Werktijden die over het algemeen beginnen tussen 06:00-08:00 uur en eindigen tussen 15:00-17:00 uur;
 •  Je krijgt veel vrije tijd! 25 vakantiedagen én 13 ADV dagen (die ADV dagen kan je ook uit laten betalen in 5% netto loon per maand);
 • Veel aandacht voor je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling, zoals (de door ons betaalde) verlenging van je Code 95;
 • Onze befaamde huisbierregeling is ook voor jou; elke maand mag jij 3 kratten bier mee naar huis nemen, waar je alleen belasting over betaalt;
 • Het gehele drankassortiment kan jij bestellen tegen inkoopsprijs;
 • Je mag gebruik maken van de collectieve zorgverzekering;
 • Een goede pensioenopbouw is geregeld;
 • Een eindejaarsuitkering van 2% wordt aan je uitgekeerd;
 • 8 % vakantiegeld bouw je op en wordt jaarlijks uitbetaald in mei;
 • Vergoeding van jouw reiskosten conform ons reglement;

Enthousiast? Laat wat van je horen en solliciteer hier!!