Horeca Chauffeur (C en CE) - De Klok Dranken

Ben jij op zoek naar een unieke functie als Chauffeur in de Horeca? Kom werken bij De Klok Dranken! Onze mooie producten en het directe contact met onze klanten maken dit een enorm uitdagende baan. Bovendien werk je in een gezellig team en bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hoe? Als Chauffeur binnen onze dynamische en groeiende organisatie!
Waarom? Omdat jij energie krijgt van onze tevreden klanten.
Waar? In de regio's Almere, Delfgauw, Deventer, Groenlo, Groningen & Helmond
Met wie? Met de betrokken mensen van De Klok.
 

Als Chauffeur….
…. Ben je een onmisbare schakel op de afdeling Logistiek binnen het distributienetwerk van De Klok Dranken. Jouw passie? Zorgen dat al onze klanten in hun behoeften worden voorzien. Hoe? Door met jouw enthousiasme het visitekaartje van onze organisatie te zijn en het elke dag een beetje beter te willen doen!


Wij zoeken Chauffeurs die sociaal en klantgericht zijn.
Als Chauffeur van De Klok Dranken ben je het gezicht van onze organisatie. Je staat direct in contact met onze Horecaklanten en bepaalt daarmee voor een groot deel hoe zij onze service ervaren. We zijn dus op zoek naar sociale Chauffeurs die klantgericht zijn en het niet alleen leuk vinden om te rijden, maar ook graag een praatje te maken. Daarnaast zijn onze Chauffeurs veelzijdig. Teamwork en afwisseling vinden we bij De Klok Dranken erg belangrijk, dus het kan zomaar gebeuren dat je als Chauffeur af en toe je collega's in het magazijn meehelpt. Verder bestaan de werkzaamheden van onze Chauffeurs voornamelijk uit het laden, vervoeren en lossen van dranken. Dit kan soms fysiek uitdagend zijn, maar daar staan heldere werktijden en plezier in het werk tegenover.


Wat vinden we op jouw CV?

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Gezonde motivatie en gedrevenheid;
 • In het bezit van een C of CE-rijbewijs, code 95 en een bestuurderskaart;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Werken bij De Klok Dranken betekent, samen met je collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. We houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan. Welke ambitie mogen we voor jou waar maken?


Wat bieden wij jou?

 • Een baan in de wereld van dranken en waarbij jij het gezicht bent van De Klok Dranken!
 • Je wordt onderdeel van een hecht en gezellig team en komt te werken in een organisatie dat voortdurend verder professionaliseert.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en pensioen.
 • Onze ruime 'huisbierregeling' van het volledige Grolsch assortiment!


Wist je dat De Klok Dranken

 • Een 100% dochteronderneming is van Koninklijke Grolsch?
 • Met 5 vestigingen in Nederland ruim 3.000 klanten binnen horeca, evenementen en groothandels dagelijks in hun behoeftes voorziet?
 • Naast een prachtig portfolio aan Grolsch bieren, ruim 4.500 artikelen in haar assortiment heeft?
 • Volop in beweging is met circa 170 enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers en dat het klantbelang altijd voorop staat?


Is deze vacature echt iets voor jou?
Wacht niet langer en stuur jouw CV en motivatiebrief en wellicht ontmoeten we elkaar snel!
Je sollicitatie kun je richten aan Ruud Rooijakkers.

Eerst meer weten over De Klok Dranken/Grolsch en jouw toekomstige carrière? Bezoek onze website!