Stage E-Commerce & Marketing - De Klok Dranken Deventer

De ideale meewerkstage voor een veelzijdig talent dat zich klaar wil stomen voor een verdere carrière op het gebied van Marketing.

Hoe? Als stagiair(e) Marketing.
Waarom? Omdat jij creatieve ideeën tot uiting wilt brengen.
Waar? Bij De Klok Dranken in Deventer.
Met wie? … Met de e-Commerce & Marketing mensen van De Klok.
Wanneer? Vanaf februari 2021.
 

Ben jij een hbo-student en heb jij affiniteit met Marketing én Online Marketing? Word je omschreven als creatief, zelfstandig en durf je initiatief te nemen en dingen aan te pakken? Kom stage lopen bij De Klok Dranken!
 

Over de afdeling
De afdeling e-Commerce en marketing bestaat nu drie jaar en wordt gezien als één van de meest innovatieve afdelingen binnen De Klok Dranken. De medewerkers spelen in op de groeiende vraag naar marketingspecialisme en streven ernaar om De Klok Dranken op voorsprong te zetten binnen de horecamarkt. De afdeling bestaat uit drie innovatieve en gedreven medewerkers met ieder hun eigen specialiteit die de marketingstrategieën en werkzaamheden ontwikkelen en uitvoeren. Doordat de afdeling vanaf de basis is opgebouwd en continu verder wordt ontwikkeld, heerst er in dit kleine team een zeer leerzame, inspirerende, creatieve en innovatieve sfeer. Daarnaast vinden we plezier in het werk natuurlijk ook erg belangrijk!
 

Tijdens de stage…
….. werk je op de afdeling e-Commerce & Marketing van De Klok Dranken op onze vestiging in Deventer. De Klok Dranken is een dynamische organisatie die een gezonde groei kent waar jij als stagiaire aan bij kan dragen! Je werkt namelijk aan nieuwe online concepten, strategieën en projecten. Goede ideeën ga jij mede uitwerken en je hebt directe impact op het gebied van Online Marketing: deze stage zit dan ook vol met uitdagingen en mogelijkheden!
 

Dit ga je doen:

  • Verantwoordelijk zijn voor het beheren van social media activiteiten van De Klok Dranken;
  • Het creëren van relevante content voor alle marketingkanalen van De Klok Dranken;
  • Het plannen van online activaties en promoties;
  • Het ondersteunen of ontwikkelen van diverse (online) marketing activiteiten;
  • Het maken van verschillende rapportages en analyses.


Wij zoeken een zelfstandige stagiaire!
Je neemt verantwoordelijkheid en toont initiatief. Jij hebt de invulling van jouw stage zelf in de hand! Door creatief en vooral jezelf te zijn, geef je vorm aan jouw eigen stage.


Wat is jouw profiel?

  • Je bent een 3e jaars HBO of WO student, bij voorkeur volg je een opleiding richting Media Informatie & Communicatie of een andere marketing gerelateerde opleiding;
  • Je weet jouw creativiteit op een commerciële manier inzetten;
  • Je werkt nauwkeurig, bent zelfstandig en integer;
  • Je hebt kennis van belangrijke social mediakanalen, Adobe Photoshop (of gelijke), Google Analystics (pré);
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.


Let op: deze stageplaats is bij onze vestiging in Deventer!
De Klok Dranken heeft vijf vestigingen verspreid over heel Nederland, het is goed mogelijk dat je deze vestigingen ergens tijdens je stage ook gaat bezoeken. Daarnaast mag je van tijd tot tijd leuke workshops en sessies bijwonen en mag je een dag meelopen met één van onze rayonmanagers.


Interesse? Overtuig ons!
Het betreft een fulltime meewerkstage van minimaal 5 maanden, de stage start in februari 2021.

Past deze stage bij jou? Solliciteer dan nu via onze website!