Hier vind je informatie over onze proefbrouwerij, het boeken van een brouwerij tour, de Grolsch shop en natuurlijk over ons brouwproces.

 

 

 

 

Grolsch Proefbrouwerij

Grolsch staat al vele jaren bekend om het brouwen van speciale bieren. Deze bieren worden ontwikkeld in de Grolsch Proefbrouwerij. Hier experimenteren en innoveren de Grolsch Meesterbrouwers op basis van vakmanschap.

Marc Janssen, Meesterbrouwer bij Grolsch: "In deze Proefbrouwerij werkte ik jarenlang smaen met mijn vader Hennie. Ik kreeg hier letterlijk het meesterschap overgedragen van vader op zoon. Zo brouwden we samen de Grolsch Weizen, die kort na de opening van de Proefbrouwerij werd verkozen tot beste in zijn soort met een World Beer Award. Een fantastische bekroning op ons werk! Maar ook onze andere bieren, van Radlers tot speciaalbieren, hebben hun oorsprong in de Proefbrouwerij. Op deze manier kunnen we op kleine schaal ene perfect bier ontwikkelen, brouwen en afvullen."

Brouwerij Tour

De karakteristieke pilssmaak. De unieke beugelfles. En de typische reclames. Grolsch heeft al bijna vier eeuwen lang een onafhankelijke, eigen kijk op bier. Wil je alles ontdekken? Boek dan een brouwerijtour. Tijdens deze tour komt alles aan bod wat je over Grolsch wilt weten.

Voor meer informatie en online reserveren klik hier.

Boeken kan ook telefonisch via 053 - 48 33 290.

Jongeren van 12 tot 18 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

 

Grolsch shop

In de Grolsch brouwerij vind je ook de Grolsch shop. Hier verkopen wij de artikelen die je ook in de shop op onze website terugvindt.

De Grolsch shop is geopend van woensdag tot en met vrijdag op het moment dat er excursies zijn.

Klik hier voor de online shop.

 

Studie materiaal

Op deze website vind je alle informatie over Grolsch. Naast informatie over onze bierportfolio kun je hier alles vinden over ons DVO beleid, de werkwijze van Grolsch en natuurlijk de laatste nieuwsberichten. De informatie op deze site is up to date en wij verstrekken daarom geen verdere studiematerialen. Voor meer informatie kun je ook kijken op www.grolsch.nl en op www.grolsch.com. Of volg ons op de social media kanalen.