Latest news

Grolsch brouwt bier voor KiKa

29/04/2019

"Grolsch brouwt de zevende editie voor Geniet & Geef. Geniet & Geef, de beste brouwers voor het goede doel, is een jaarlijkse initiatief waarbij horecaondernemers, Albert Heijn en Mitra geld inzamelen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa)."

Lees meer

Kornuit JAJEM: nieuwe biermix van pils en jenever

29/04/2019

"Deze week komt er een volledig nieuwe biermix op de markt: Kornuit JAJEM. Een frisse combi van bier en jenever ."

Lees meer

Grolsch blijft sponsor van FC Twente

16/04/2019

"Grolsch blijft sponsor van FC Twente en verlengt naamgeving stadion voor 10 jaar. Afgelopen maandag werden de handtekeningen gezet onder de nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Grolsch blijft daarmee tot medio 2030 als sponsor én naamgever van het stadion verbonden aan de club. "

Lees meer

Echt.Karakter.

04/12/2018

"Grolsch is 4 december gestart met de nieuwe campagne ECHT.KARAKTER. Grolsch wil zich als werkgever nadrukkelijker neerzetten en zichtbaarder maken."

Lees meer

Grolsch 0.0% wint Gouden European Beer Star

15/11/2018

"Grolsch 0.0% is woensdag 14 november beloond met een gouden European Beer Star in de categorie ondergistend, alcoholvrij bier!"

Lees meer

Brouwerij artikelen beurs bij Grolsch

01/11/2018

"Zondag 4 november opent Grolsch haar deuren voor de Algemene Brouwerijartikelenbeurs van het Grolsch Verzamelaars Gilde die voor de 25e keer georganiseerd wordt. Dit jaar speciaal bij Grolsch. "

Lees meer

Duurzaam verpakken

20/09/2018

"Wij, als Grolsch, willen dat onze producten veilig, goed en zo duurzaam mogelijk verpakt worden. Kijk naar ons nieuwe Kornuit krat, helemaal van gerecycled consumentenplastic."

Lees meer

Blog Anke Klumpers - Innovation Manager

17/09/2018

""Als je mij 4 jaar geleden had ik gezegd dat ik Sales zou gaan doen had ik je voor gek verklaard. Echt waar. Ik ben er over na gaan denken toen onze vorige Managing Director en Marketing Director allebei, afzonderlijk van elkaar, zeiden: “Anke, als je echt een goede marketeer wilt worden doe je er goed aan om ook sales ervaring op te doen.” En dat heb ik dus gedaan. Way out of my comfort zone maar man, wat heb ik in die 2 jaar veel geleerd!""

Lees meer

Grolsch kruidige Tripel in bruine beugelfles

17/09/2018

"De bruine beugelfles van Grolsch is terug van weggeweest. Vanaf deze week brengt de bierbrouwer haar Grolsch Kruidige Tripel in de bruine beugelfles op de markt. Na de vele positieve reacties op dit speciaalbier heeft Grolsch besloten de Kruidige Tripel opnieuw te introduceren."

Lees meer

De Feestfabriek en Grolsch proosten op verlenging samenwerking

09/07/2018

"Grolsch blijft de komende vijf jaar verbonden aan de Zwarte Cross en Mañana MañanaBezoekers van de Zwarte Cross en het meest relaxte festival van Nederland Mañana Mañana blijven de komende jaren proosten met Grolsch. Bierbrouwer Grolsch en organisator de Feestfabriek hebben het samenwerkingscontract opnieuw voor vijf jaar verlengd."

Lees meer

Blog Zorana Vos - Regio Accountmanager Retail

09/07/2018

""Mijn liefde voor bier en interesse voor mooie merken hebben mij hier gebracht. Toen ik voor het eerst op de brouwerij kwam, onder de indruk van het imposante gebouw en de geur van hop die al reikt tot voorbij de parkeerplaats, merkte ik al gelijk dat er een fijne sfeer hing; voor mij nog onbekende mensen zeiden gedag en toonden belangstelling. Ik voelde me welkom en dit gevoel is niet meer weggegaan.""

Lees meer

Popcultuurpodium Melkweg kiest voor biermerk Kornuit

06/07/2018

"Vanaf deze week kunnen de bezoekers van de Melkweg een Kornuit bestellen als ze aan de bar staan. Stichting Melkweg en Koninklijke Grolsch hebben voor het biermerk Kornuit een meerjarige samenwerking getekend. "

Lees meer

Blog Christian Camps - Brand Manager Kornuit & Peroni

06/10/2017

"Het gevoel dat ik krijg wanneer ik mijn plannen goed heb uitgevoerd, en wanneer ik bijvoorbeeld onze nieuwe verpakking voor het eerst in de supermarkt zie staan of voor het eerst kan genieten van een eigen festival activatie, dat is voor mij als Brand Manager het mooiste dat er is."

Lees meer

Ard Bossema nieuwe Marketing & Strategie directeur Koninklijke Grolsch

20/06/2017

"Ik kijk ernaar uit om samen met het team onze fantastische merken een nieuwe creatieve impuls te geven Met ingang van 13 juni is Ard Bossema de nieuwe Marketing & Strategie directeur van Koninklijke Grolsch N.V. "

Lees meer

Stichting Pak An trapt af met de eerste drie honoreringen!

15/06/2017

"De Zwarte Cross en Grolsch zijn samen Stichting Pak An begonnen om goede ideeën voor de Achterhoek te ondersteunen van alle jongeren tussen de 18 en 80 jaar met advies, coaching, promotie en geld."

Lees meer

Proef nu herfst in de Grolsch Brouwerij

15/06/2017

"Grolsch Herfstbok is al sinds circa 1920 te verkrijgen in Nederland. Maar hoe wordt het gebrouwen en bij welke gerechten drink je Grolsch Herfstbok nou eigenlijk? Beleef het tijdens de Grolsch Herfstbok Tour!"

Lees meer

Inschrijving Grolsch Vakmanschap is Meesterschap Fonds geopend

15/06/2017

"Bierbrouwer Grolsch heeft de inschrijving voor het Grolsch Vakmanschap is Meesterschap Fonds 2017 opengesteld. Initiatieven die bijdragen aan de sociale en economische groei in de regio Twente en de Achterhoek kunnen zich tot en met 31 maart 2017 aanmelden."

Lees meer

Grolsch/De Klok Dranken en de Graafschap tekenen nieuwe partnership overeenkomst

15/06/2017

"Betaald voetbalorganisatie De Graafschap en Koninklijke Grolsch/De klok Dranken hebben maandagavond 6 februari jl, voorafgaand aan de wedstrijd tegen SC Cambuur, hun samenwerking voor de komende jaren bekrachtigd."

Lees meer

Grolsch vernieuwt verpakkingen voor pils en speciaalbieren

15/06/2017

"Bierbrouwer Grolsch vernieuwt haar pils- en speciaalbierverpakkingen voor de Nederlandse markt. 'Vakmanschap is Meesterschap' is het uitgangspunt geweest voor het nieuwe ontwerp."

Lees meer

Grolsch Proefbrouwerij en Weizen-IPA

15/06/2017

"Grolsch introduceert Weizen-IPA ter ere van openstelling Proefbrouwerij"

Lees meer

Grolsch introduceert Grolsch 0.0% en twee nieuwe 0.0% Radlers

15/06/2017

"Het aanbod alcoholvrij Grolsch bier breidt zich aankomende week verder uit."

Lees meer

Grolsch introduceert exclusief voor horeca Grolsch ZomerWeizen

15/06/2017

"Bierbrouwer Grolsch bouwt voort op het succes van Weizen en brengt exclusief voor horeca een Grolsch ZomerWeizen op de markt. Deze nieuwe variant Weizen is vanaf de eerste week van mei tot en met het einde van de zomer in een geselecteerd aantal Grolsch horecagelegenheden en op verschillende evenementen door het hele land verkrijgbaar."

Lees meer

Grolsch geeft winterseizoen een eigen bier

15/06/2017

"De harten van bokbierliefhebbers gaan aankomende week ongetwijfeld sneller kloppen. Grolsch brengt namelijk een nieuw bokbier op de markt: Grolsch Winterbok, met de zachtzoete kruidige smaak van honing en speculaas."

Lees meer

Grolsch gaat voor ‘circulair’ en hergebruikt 99,8% van haar afval

15/06/2017

"Grolsch verkoopt de bierbostel die overblijft na het brouwen als veevoer aan boeren. De gist wordt hergebruikt in de farmaceutische sector en de etiketten in de baksteenindustrie. Grolsch hergebruikt maar liefst 99,8% van haar afval in de keten!"

Lees meer

Grolsch Brouwerijdagen 26 en 27 mei 2016

15/06/2017

"Twee dagen zijn de deuren van de Grolsche Bierbrouwerij open voor publiek. Geïnteresseerden krijgen de kans om alles te ontdekken over Grolsch. Zo kan men kennismaken met de nieuwe verpakkingsdesigns van Grolsch en tijdens de uitgebreide rondleiding alles te weten komen over de karakteristieke pilssmaak, de unieke beugelfles en het brouwen, bottelen en distribueren van bier."

Lees meer

Grolsch blijft duurzaam verduurzamen voor een inclusieve en circulaire wereld

15/06/2017

"Nieuw duurzaamheidsverslag ‘Duurzaam Verduurzamen’ online beschikbaar "

Lees meer

Mooie mix van sociale en economische initiatieven tijdens Grolsch Vakmanschap en Meesterschap Fonds avond

15/06/2017

"Met het Grolsch Vakmanschap is Meesterschap Fonds wil Grolsch een bijdrage leveren aan de sociaal en economische groei in de regio. "

Lees meer